Hilsen fra BoligMægler Næstved - Corona

Kære kunde og forretningsforbindelse.

 

Coronavirus lukker ned for en stor del af vort samfund.

 

Hos BoligMægler Næstved følger vi nøje myndighedernes anbefalinger og anvisninger, hvorfor vi ikke opsøger fysisk mødeaktivitet med vores kunder.

 

MEN VI HAR IKKE LUKKET.

 

Få medarbejdere er på kontoret, mens flest arbejder hjemmefra. Vi er til rådighed for vores kunder via telefon, mail, virtuelt møde m.v..

 

Har du en igangværende sag hos os – så tøv ikke med at kontakte os, hvis du har spørgsmål og vær ikke i tvivl om, at alle potentielle købere og lejere naturligvis får den bedst mulige service og svar på spørgsmål.

 

Har du en ny opgave, som du ønsker en dialog om – så tøv ej heller med at kontakte os, idet vi jo med fordel kan lave de indledende øvelser nu – så vi er klar til at igangsætte, når samfundet for alvor lukker op igen.

 

Pas på dig selv, dine kære og vores fælles omgivelser.

14 nyopførte dobbelthuse i Rønnebæk.

I det skønne Rønnebæk opføres nu 14 dobbelthuse med energimærke A2020 og et anslået varmeforbrug på ca. kr. 2.000 om året. Boligerne er på 114 m2 og priserne starter ved kr. 1.695.000.

Se mere på: www.bækgårdsparken.dk

Nyopførte lejligheder i Næstved centrum

Ønsker du at bo centralt og tæt på Næstved midtby, kan vi byde velkommen til dette nye spændende projekt med 17 lejligheder i varierende størrelse og indretning. Lejlighederne har adgang til små haver eller rummelige altaner og fås i både 1 og 2 plan. I materialevalget på Rebslagergården, har der været et stort fokus på at indtænke bæredygtige løsninger og sundt indeklima. Se mere om lejlighederne her: www.rebslagergaarden.dk

Tilfredse sælgere - fik solgt uden annoncering

Dejligt at kunne hjælpe Rebecca og Martin med at få solgt Solbakkevej 38. Solgt til køber i køberkartoteket.

Se Martin´s fortælling her: https://www.facebook.com/459706400760724/videos/2156776417948876/

Magasin på gaden - Ejendomsmarkedet i Næstved

I samarbejde med lokale virksomheder m.fl. har vi udgivet et magasin omkring ejendomsmarkedet i Næstved. Du finder det her:https://epaper.dk/impetusgruppen/boligmægler-næstved-2019/

I magasinet finder du inspiration til at handle, opleve, søge rådgivning, videreuddanne dig mm lokalt i Næstved Kommune.

ErhvervsMægler Næstved er i 2019 guldsponsor for Team Rynkeby

Vores gode kollega Allan Simonsen i ErhvervsMægler Næstved cykler i 2019 med Team Rynkeby til Paris. Vil du vide mere om Team Rynkeby så klik her: https://team-rynkeby.dk/teams-1/tr-storstroem.aspx

BoligMægler Næstved sponserer hul 14

BoligMægler Næstved og ErhvervsMægler Næstved har indgået aftale med Næstved Golfklub om sponsorat af hul 14.

Vi kan kun anbefale at besøge klubben og den flotte golfbane mellem Næstved og Karrebæksminde. Fra mange huller er der den flotteste udsigt over fjorden.

Efter runden er der mulighed for at få lidt at spise i den hyggelige restaurant, hvorfra der ligeledes er skøn udsigt over både hul 1 og fjorden.

Se mere om klubben her:

https://www.naestvedgolf.dk/

Alle lejligheder solgt i Farvergade

BoligMægler Næstved har nu solgt den sidste lejlighed i det nyopførte lejlighedsbyggeri på Farvergade midt i Næstved. 16 familier er nu flyttet ind i deres dejlige nyopførte lejlighed og kan glæde sig over den smukke udsigt til den fritlagte Suså - ligesom de på under 2 min. kan gå op på Axeltorv.

Skal du sælge bolig - køberne går efter køkkenet....

I en afstemning blandt brugerne på Boligsiden.dk svarer 50 procent, at de foretrækker en bolig med nyt køkken, når de leder efter deres nye hjem. Skal du sælge, kan det med andre ord godt betale sig at renovere, inden du sætter til salg-skiltet op i vinduet.

Læs hele artiklen her:

https://bolignyheder.boligsiden.dk/2018/10/salgstip-boligkoebere-vil-have-nye-koekkener/

Du kan nu også få køberrådgivning og skødeskrivning hos BoligMægler Næstved

Vi tilbyder Tryghedsmærket køberrådgivning. Har du brug for rådgivning i forbindelse med køb af bolig kan vi også tilbyde dig dette. Louise er TRYGHEDSMÆRKET køberrådgiver og hjælper dig trygt gennem dit boligkøb. Lige fra de indledende overvejelser omkring pris og vilkår til udfærdigelse af skøde.

Kontakt Louise på tlf. 20 28 28 20 - eller på mail: ll@boligmaegler.com for yderligere oplysninger.

 

Nyt liv til flotte gamle bygninger ved havnen

Både det tidligere havnekontor og Det Gule Pakhus er blevet renoveret og fremstår nu som flotte ikoniske bygninger ved havnen.

Da BoligMægler og ErhvervsMægler Næstved i 2013 overtog havnekontoret, gennemgik huset en større ombygning i stueetagen. Nu har kælderen også fået den store tur. Samtidig er bygningen blevet renoveret udvendig, og der er etableret et flot brostensbelagt parkeringsareal. I det hele taget er ombygning og renovering sket med nænsom hånd og stor respekt for bygningens oprindelige udseende og detaljer.

"Jeg ved godt, at man skal være ydmyg, men vi kan altså ikke skjule vores stolthed over resultatet af den gennemgribende renovering, vi har foretaget”, siger indehaver Jakob Duemose. ”Vi synes, at vi har fået et rigtig flot hus og omgivelser, som er med til at løfte hele miljøet ved havnen og Susåen. Det er vigtigt for os, og vi er meget glade for, at vi på den måde er med til at skabe en endnu mere attraktiv bymidte”.

Lige ovre på den anden side af Havnegade ligger Det Gule Pakhus, som også har været igennem en stor ombygning og istandsættelse. Tidligere har bygningen blandt andet huset erhvervs- og turistkontor, men i dag er den indrettet med 9 flotte lejligheder med udsigt over havnen og til dels den fritlagte Suså.

Det er Henrik Lundby, der har været bygherre og initiativtager til den omfattende renovering

”For mig har det været vigtigt at bevare Det Gule Pakhus’ historie og sjæl, og derfor er renoveringen sket med respekt for bygningens oprindelige udseende. Og det synes jeg, er lykkedes rigtig godt”, udtaler Henrik Lundby.

De attraktive lejligheder fremstår med synlige bjælker og flotte håndværksmæssige detaljer. Af de i alt 9 lejligheder er de 8 allerede solgt/udlejet.

”Hvad enten man vil købe den sidste ledige lejlighed i Det Gule Pakhus eller er nysgerrig efter at se resultatet af renoveringen i det gamle havnekontor, er man meget velkommen til at kigge forbi”, siger Jakob Duemose og tilføjer afslutningsvis: ”Vi er jo vant at fremvise boliger og ejendomme…”.

Yderligere oplysninger: Jakob Duemose, indehaver af BoligMægler og ErhvervsMægler Næstved, tlf. 20 28 80 52.

Bolig:

Kim D. Larsen
Ejendomsmægler, Daglig leder, MDE
Susanne Madsen
Ejendomsmægler & valuar, MDE
Anette Vestergaard
Sagsbehandler
Claus Rasmussen
Sagsbehandler

Erhverv:

Jakob Duemose
Erhvervsmægler Valuar/MDE Indehaver
Mette Østergaard
Erhvervsrådgiver Finansøkonom Stud.DiplomValuar
Susanne Laulund
Sagsbehandler