Spændende totalrenoveret 1 plans villa i Holsted Nord

Flot 1 plans hvidpudset villa i det eftertragtede Holsted Nord. Ejendommen er beliggende på 779 m2 grund, tilplantet med græs og stor flisebelagt terrasse som er delvis overdækket. Tæt ved offentlig transport, Næstved Stor- og Megacenter, den populære skole Susåskolen afd. Holsted samt Herlufsholmskoven.

Ejendommen er siden 2017 blevet total gennemrenoveret og fremstår nu i moderne stil med god planløsning. Boligen har et boligareal på 172 m2 og er indrettet med entré, fordelingsgang, 2 store børneværelser, soveværelse med direkte adgang til walk-In og med udgang til haven, stort badeværelse med bruseniche og badekar, badeværelse med bruseniche, stort lækkert veludstyret køkken alrum med et fantastisk lysindfald fra bl.a. ovenlysvinduer. Fra køkkenet er der adgang til flot viktualierum med indbygget vinskab. Fra køkkenet er der også udgang til dejlig flisebelagt terrasse. Stort bryggers med mange skabe og vaskesøjle i god arbejdshøjde.

I åben forbindelse, og et niveau ned fra køkkenet, dejlig lys opholdsstuen. Herudover ekstra værelse ligeledes med udgang til haven - og såfremt behovet opstår kunne dette værelse inddrages til stue.

Ejendommen opvarmes med naturgas via gulvvarme, dog ikke i viktualierum og bryggers.

Der er slidstærke laminatgulve i værelser. Epoxy gulv i stue, køkken alrum, entré/fordelingsgang, badeværelser og bryggers. Hvide indvendige fyldningsdøre. Hvide gipslofter, og filt på vægge overalt. Spots i loftet i flere rum.

Dejlig lukket have med udhus og udekøkken på den overdækkede terrasse. Terrasserne ligger perfekt i forhold til verdenshjørnerne - morgensol på den lille terrasse ved soveværelset, og på den store terrasse ved køkken og stue er der sol fra middag og mange timer frem.

Ejendommen fremstår i flot stand og er lige til at flytte ind i. En ejendom, der absolut bør ses.
Sagsnummer
BO19241
Ejendomstype
Villa, 1. fam.
Boligareal
172m2
Grundareal
779m2
Stue/Værelser
1/4
Energimærke
D
Opført
1967
Kontantpris
3.195.000 kr. Tjek boliglån
Udbetaling
160.000 kr.
Brt./nt.
13.051 kr./11.487 kr.*
Mdl. ejerudgifter
2.970 kr.
*Tallene er ex. ejerudgifter Ejendom vist 5446 gange

Har du spørgsmål til denne ejendom - eller vil du bestille en fremvisning, så udfyld denne formular.