Naturskønt beliggende bjælkehus på stor grund.

Naturskønt beliggende bjælkehus på stor grund.

På stor dejlig lys grund finder du dette flotte og nymalede bjælkehus, hvor du overalt får en fornemmelse af at være et med naturen. Grunden består af velanlagt have på sydvendt skråning. Her er masser af fugleliv og buske, som blomstrer på skift gennem hele sæsonen. Haven er nem at passe og græsslåningen sørger robotplæneklipperen Robert for. Haven består udover græsplæne og buske af ca. 1.400 m2 granskov samt mindre frugthave med æbler, kirsebær, solbær, ribs m.v. Her er 2 terrasser ved huset mod hhv øst og syd/vest. Desuden en skøn rund hygge-krog ved indgangen til skoven.

Boligen er et flot og velholdt bjælkehus fra 2005, hvor der både er bjælker ude og inde. Her er loft til kip i alle rum - selv på badeværelset. Gulvbelægningen er henholdsvis træ og klinker - gulvvarme hvor der er klinker. Ejendommen har et særdeles lavt varmeforbrug via næsten ny pilleovn, som kan suppleres med varmepumpe. Her er et fantastisk indeklima og de store vinduer fra gulv til loft i stuen inviterer virkelig naturen indenfor.

Boligen indeholder:

Bryggers. Pænt køkken med mulighed for god spiseplads. 2 værelser. Dejlig stor og lys opholdsstue. Entre. Soveværelse. Nydeligt badeværelse med brus. Herudover separat rum med egen indgang, som kan anvendes som f.eks. ekstra værelse eller kontor.

I nærområdet finder du skønne naturområder, som f.eks. grusgraven og Åsen med skønne vandreruter. Kort afstand til den flotte og velanlagte park-golfbane i Mogenstrup, som både byder på skole, idrætshal, indkøb og svømmehal.

Et virkeligt skønt hus med en fantastisk grund for dig der sætter pris på at bo i pagt med naturen.
Sagsnummer
BO19166
Ejendomstype
Villa, 1. fam.
Boligareal
129m2
Grundareal
4.055m2
Stue/Værelser
1/4
Energimærke
C
Opført
2005
Kontantpris
1.695.000 kr. Tjek boliglån
Udbetaling
85.000 kr.
Brt./nt.
7.038 kr./6.194 kr.*
Mdl. ejerudgifter
2.246 kr.
*Tallene er ex. ejerudgifter Ejendom vist 7892 gange

Har du spørgsmål til denne ejendom - eller vil du bestille en fremvisning, så udfyld denne formular.