Luksuslejlighed lige midt i centrum

Lækker utraditionel luksuslejlighed - midt i centrum.

Her oser bare af steming og miljø og beliggenheden fås ikke meget bedre. Lejligheden er reelt et ½-dobbelthus beliggende i helt nyopført ejendom - lige over for det historiske Kompagnihus og med skønt kig til den fritlagte Suså. Her får du både luksus, byliv og masser af plads. Selvom du kun er få skridt fra Axeltorv er du godt beskyttet mod trafikstøj og du hører således ikke, at du er midt i centrum. Lejligheden er nyopført i 2018 i kvalitetsmaterialer og er med gulvvarme på alle tre plan. Her er overalt anvendt gode gedigne materialer og med en finsih helt i top.

Stueplan: Entre med masser af skabsplads, badeværelse med brus og vaskesøjle og tre rigtig gode værelser med flotte trægulve.

1. sal: Stort lækkert køkken/alrum med elementer fra Svanekøkkenet og hårde hvidevarer fra Siemens. Fra køkkenet er der et godt udsyn over alrummet, som også kan anvendes som stue. Her er masser af lysindfald fra de mange vinduer og ikke mindst det store vinduesparti modsat køkkenet.

2. sal: Mindre værelse/kontor, teknikrum, badeværelse med brus i samme stil som badeværelset i stueplan, samt stue/værelse med udgang til stor altan med kig til den fritlagte Suså.

På altanen er der både mulighed for at sidde i det fri og nyde solen - eller du kan sidde under overdækningen i læ og med de installerede varmelamper også holde varmen på de kolde aftener. Der er en fin udsigt til den fritlagte Suså, Næstved havn og kanalen. Til lejligheden hører tre parkeringspladser i gården. Endvidere bliver der opført et udhus til lejligheden.

En super lejlighed for dig, der vil nyde Næstved centrum med gågader, hyggelige cafeér, specialbutikker, træningscentre og meget mere - og som ikke ønsker de store forpligtelser med hus og have.
Sagsnummer
BO18168
Ejendomstype
Ejerlejlighed
Boligareal
187m2
Stue/Værelser
2/4
Energimærke
A2015
Opført
2018
Kontantpris
kr. 3.995.000
Udbetaling
kr. 200.000
Brt./nt.
kr. 17.332/kr. 14.923*
Mdl. ejerudgifter
kr. 4.009
*Tallene er ex. ejerudgifter Ejendom vist 5198 gange

Har du spørgsmål til denne ejendom - eller vil du bestille en fremvisning, så udfyld denne formular.