På en af de bedste beliggenheder i Fensmark, i nyere udstykning, finder du dette dejlige 1½ plans bjælkehus fra Scanwo A/S.

Det hele ligger indenfor rækkevidde, kun 5 minutters børnevenlig gang til skole, fodbold, gymnastik, tennis og smuk natur i Holmegaard Mose.

Opført i antracit-grå bjælker, hvidsprosserede vinduer og med sort cementtagsten. Her er gulvvarme i stueplan samt på badeværelset på 1. salen, baseret på fjernvarme. Centralstøvsuger og IHC-anlæg. Listelofter og hvide indvendige fyldningsdøre, trægulve i opholdsrum og klinker i bad, bryggers og køkken/alrum.

Villaen fremstår flot og vedligeholdt, i gode og gængse materialer, og lige til at flytte ind i. Have anlagt med græsplæne, stor træterrasse, hyggelig flisebelagt gårdhave og stor indkørsel med gode parkeringsmuligheder.

Boligen er indrettet med rummelig entré, gæstebadeværelse med badekar. Bryggers med bord med vask og med udgang til dejlig lukket flisebelagt gårdhave. Stort lækkert køkken/alrum med dobbeltdøre til skøn træterrasse. Stor stue ligeledes med udgang til terrassen.

1. salen indeholder møblerbar repos, 2 gode værelser, soveværelse med walk in samt badeværelse med bruseniche.

Endvidere stor integreret vognport med udhus.

I Fensmark er der gode indkøbsmuligheder, off. transport, bibliotek, skole med en tryg skolevej, børnehave, vuggestue, store grønne områder og skøn natur i form af Stenskoven og Holmegaard Mose. Fensmark er beliggende i Næstveds nordlige del tæt ved Næstved Stor- og MegaCenter og kun ca. 15 min. kørsel til motorvejs til- og frakørsel i Rønnede.

En ejendom, som er velegnet til familien, der gerne vil bo på en rolig lukket børnevenlig vej, tæt på skole, indkøb og daginstitutioner.
Sagsnummer
BO18109
Ejendomstype
Villa
Boligareal
160m2
Grundareal
1.064m2
Stue/Værelser
1/3
Energimærke
C
Opført
2005
Kontantpris
kr. 2.195.000
Udbetaling
kr. 110.000
Brt./nt.
kr. 9.817/kr. 8.258*
Mdl. ejerudgifter
kr. 2.285
*Tallene er ex. ejerudgifter Ejendom vist 2577 gange

Har du spørgsmål til denne ejendom - eller vil du bestille en fremvisning, så udfyld denne formular.