Flot andelsbolig i Næstved Centrum med lav boligafgift

Pæn og velholdt 3 vær. andelsbolig lige midt i centrum af Næstved by og alligevel i rolige omgivelser.

Næstved by byder på bl.a. gågader, cafeér og special butikker. Endvidere tæt beliggende ved skøn natur ved Susåen og Herlufsholmskoven samt tæt ved stationen, skoler/gymnasiet og stadion.

Andelsboligen er en del af Andelsboligforeningen Tømmergården, som er en sund og veldrevet andelsboligforening med 24 boliger.

Indeholder entré, 2 gode værelser med skabe, rummeligt badeværelse med brus og med vaskesøjle. Herudover hyggelig lys stue med fransk altan samt stort køkken med god spiseplads.

Der er flotte nyafslebne massive bøgeparketgulve i alle rum, bortset fra badeværelset, hvor der er klinker, og køkkenet, hvor der er flot nyt laminatgulv.

Dejligt lukket gårdmiljø med fælles grønt område, hvor der bl.a. er mulighed for at sidde og nyde solen, og hvor der er gode parkeringsforhold og fælles udhus. Herudover eget kælderum.

En bolig som fremstår i rigtig god stand, lige til at flytte ind i. Og en bolig for dem, som gerne vil bo centralt og alligevel lidt trukket tilbage - en bolig, som bestemt er et besøg værd.
Sagsnummer
BO17274
Ejendomstype
Andelsbolig
Boligareal
85m2
Stue/Værelser
1/2
Energimærke
C
Opført
1987
Kontantpris
kr. 795.000
Boligafgift
kr. 2.983
Anvendelsesudgift
kr. 600
Ejendom vist 1361 gange

Har du spørgsmål til denne ejendom - eller vil du bestille en fremvisning, så udfyld denne formular.