Fuldmuret kvalitetsvilla med dobbelt garage - lige op til grønt område

Stor skøn fuldmuret kvalitetsvilla med dobbelt garage og jordvarmeanlæg.

Denne flotte ejendom er beliggende på en af udstykningens mest attraktive grunde - lige op til grønt område. Ejendommen bærer overalt præg af gode gedigne materialer og fremstår i flot og velholdt stand. Ejendommen er opført i flotte mursten og med røde teglsten på taget. Her er i alt 268 m2 under tag - heraf 206 m2 bolig og 62 m2 garage med dobbelte el-porte. Der er direkte adgang fra garagen til huset.

Ejendommen indeholder:

Entre. Stort lækkert køkken/alrum med kogeø, flotte hvide elementer med masser af skabsplads, skuffer med soft luk og hvidevarer fra Siemens. Fra køkken/alrum adgang til hyggelig forsænket opholdsstue. Mellem stue og køkken/alrum er der flot pejs med kig fra begge rum. Stort soveværelse med walk-in closet og adgang til lækkert forældrebadeværelse med spa og bruseniche. Herudover 3 gode børneværelser, flot gæstebadeværelse med brus samt stort lækkert bryggers med masser af skabe og installation til jordvarmeanlægget. Fra bryggerset er der direkte adgang til den meget store garage med klinkegulv.

Der er hvide gipslofter i alle rum. I køkken/alrum og stue er der akustiklofter med saksespær og herudover ovenlysvindue i køkkenet. Der er flotte trægulve i alle opholdsrum og flotte klinkegulve i køkken/alrum, entre, bryggers og badeværelser. Alle steder med gulvvarme.

En virkelig gennemført ejendom, hvor de fuldmurede indervægge, teglsten og akustiklofterne giver et godt og gedigent udtryk. Jordvarmeanlægget gør at udgifterne til opvarmning er absolut rimelige.

Jordbærsvinget er en del af en nyere udstykning i Fensmark, hvor du både har skole, idrætshal og gode indkøbsmuligheder lige i nærheden. Skal du pendle mod København har du også meget nem adgang til motorvejstilkørslen ved Rønnede
Sagsnummer
BO17221
Ejendomstype
Villa
Boligareal
206m2
Grundareal
928m2
Stue/Værelser
1/4
Energimærke
A2
Opført
2010
Kontantpris
kr. 3.695.000
Udbetaling
kr. 185.000
Brt./nt.
kr. 16.513/kr. 13.873*
Mdl. ejerudgifter
kr. 3.542
*Tallene er ex. ejerudgifter Ejendom vist 15123 gange

Har du spørgsmål til denne ejendom - eller vil du bestille en fremvisning, så udfyld denne formular.