Tæt på Næstved Storcenter og Holsted Nord

Tæt på Næstved Storcenter og Holsted Nord ligger denne fuldmurede kvalitetsvilla med dobbelt garage og jordvarmeanlæg. Her får du en unik kombination af skøn natur med skove, enge og marker samtidig med, at du har kort afstand til attraktive skoler, institutioner, Sydsjællands største indkøbscenter samt motorsvejstilkørslen ved Rønnede. Næstved centrum med et væld af butikker, restauranter, cafeér m.v. kan du ligeledes nå på under 10 min.

Ejendommen er beliggende på en af udstykningens mest attraktive grunde - lige op til grønt område, hvilket giver en skøn fornemmelse af højt til himlen og ikke mindst en rolig og fredelig beliggenhed, hvor børn og voksne kan vokse op i trygge og rare omgivelser.

Ejendommen bærer overalt præg af gode gedigne materialer og fremstår i flot og velholdt stand. Ejendommen er opført i flotte mursten og med røde teglsten på taget. Her er i alt 268 m2 under tag - heraf 206 m2 bolig og 62 m2 garage med dobbelte el-porte. Der er direkte adgang fra garagen til huset.

Ejendommen indeholder:

Entre. Stort lækkert køkken/alrum med kogeø, flotte hvide elementer med masser af skabsplads, skuffer med soft luk og hvidevarer fra Siemens. Fra køkken/alrum adgang til hyggelig forsænket opholdsstue. Mellem stue og køkken/alrum er der flot pejs med kig fra begge rum. Stort soveværelse med walk-in closet og adgang til lækkert forældrebadeværelse med spa og bruseniche. Herudover 3 gode børneværelser, flot gæstebadeværelse med brus samt stort lækkert bryggers med masser af skabe og installation til jordvarmeanlægget. Fra bryggerset er der direkte adgang til den meget store garage med klinkegulv.

Der er hvide gipslofter i alle rum. I køkken/alrum og stue er der akustiklofter med saksespær og herudover ovenlysvindue i køkkenet. Der er flotte trægulve i alle opholdsrum og flotte klinkegulve i køkken/alrum, entre, bryggers og badeværelser. Alle steder med gulvvarme.

En virkelig gennemført ejendom, hvor de fuldmurede indervægge, teglsten og akustiklofterne giver et godt og gedigent udtryk. Jordvarmeanlægget gør at udgifterne til opvarmning er absolut rimelige.
Sagsnummer
BO17221
Ejendomstype
Villa, 1. fam.
Boligareal
206m2
Grundareal
928m2
Stue/Værelser
1/4
Energimærke
A2
Opført
2010
Kontantpris
kr. 3.695.000
Udbetaling
kr. 185.000
Brt./nt.
kr. 16.681/kr. 14.016*
Mdl. ejerudgifter
kr. 3.512
*Tallene er ex. ejerudgifter Ejendom vist 20344 gange

Har du spørgsmål til denne ejendom - eller vil du bestille en fremvisning, så udfyld denne formular.