144 m2 få meter fra centrum - med stor terrasse, carport og adgang til fælles motionsrum

Skøn lejlighed/rækkehus i 2 plan med egen sydvestvendt terrasse og selvstændig indgang. Her er skønt kig til 3 sider og udover den tilhørende terrasse nem adgang til fælles udsigtsterrasse lige ved siden af lejligheden samt fælles motionsrum.

Indeholder:

Stort køkken/alrum/stue med Siemens hvidevarer og masser af lys. Flot badeværelse med brus. Soveværelse. Underetage med stue/alrum (evt. stort værelse) med flotte klinkegulve og udgang til den store private 40 m2 terrasse. Værelse med skab og badeværelse med brus og plads til vaskemaskine og tørretumbler. Der er gulvvarme i hele underetagen. Udover boligen er der stort tilhørende kælderrum i direkte forbindelse med lejligheden, samt mulighed for tilkøb/leje af ekstra stort kælderrum. Derudover carport samt ekstra reserveret p-plads.

En spændende lejlighed/rækkehus med stor sydvestvendt fliseterrasse - kun få minutters gang fra gågaderne og med masser af lys og luft omkring.

Lejligheden er en af 6 lejligheder i den flotte og gennemmoderniserede Amtmandsgård. Amtmandsgården er opført i 1888 af arkitekt F. Willsbech og placeret midt i Næstved centrum. Den flotte bygning omgives af en stor grund på 5.127 m2, som giver ejendommen masser af luft trods beliggenheden midt i centrum. Grunden er desuden højt beliggende således, at der fra det meste af grunden er den mest fantastiske udsigt over Næstved by. Ejendommen har gennemgået en total renovering, og fremstår i dag som en fantastisk ramme, for 6 skønne liebhaverlejligheder med Næstveds nok bedste beliggenhed. Ejendommen har således nye døre og vinduer, nyere skiftertag, helt nyt varmeanlæg, nye el- og vvs installationer og en super god kælder med store kælderrum, fælles fitnessrum m.v.

Udvendigt er der etableret flot og præsentabelt parkeringsareal med vendeplads, ekstra p-pladser til alle lejligheder ligesom hver lejlighed selvfølgelig har egen carport samt stort fælles cykelrum og redskabsrum.
Sagsnummer
BO17218
Ejendomstype
Ejerlejlighed
Boligareal
144m2
Stue/Værelser
2/2
Energimærke
D
Opført
1888
Kontantpris
kr. 3.000.000
Udbetaling
kr. 150.000
Brt./nt.
kr. 13.289/kr. 11.178*
Mdl. ejerudgifter
kr. 4.962
*Tallene er ex. ejerudgifter Ejendom vist 8473 gange

Har du spørgsmål til denne ejendom - eller vil du bestille en fremvisning, så udfyld denne formular.