Stor charmerende og præsentabel ejendom, hvidpudset med sort mansard tegltag fra Randers Tegl og med dannebrogsvinduer.

Beliggende tæt på Næstved by, som byder på bl.a. gågader, cafeér og special butikker. Endvidere tæt beliggende ved den skønne natur i Herlufsholmskoven, Næstved Storcenter, samt gode skoler som Holsted Skole og Herlufsholm Kostskole.

Huset har et boligareal på ca. 199 m2, hvoraf de 29 m2 ikke er registreret i BBR som beboelse. Herudover udhus og carport. Velanlagt have med græs og fliseterrasse.

Ejendommen er gennemrenoveret indenfor de seneste 12 år i moderne stil med bl.a. nyt badeværelse i 2013, køkken fra 2014, nye vinduer og døre i 2015, facaderenovering, nyt el overalt bortset fra bryggers og meget mere.

Opvarmes med naturgas. Gulvvarme i alle rum, hvor der er klinker. Trægulve i opholdsrum, entré og repos. Lyse klinker i bryggers, badeværelse og køkken/alrum.

Stueplan indeholder stort bryggers med hvide skabselementer, dejligt badeværelse med brus og hvidt HTH toiletmøbel, flot køkken/alrum med hvide højglans skabselementer fra Vordingborg Køkkenet, stor stue samt stort værelse. Herudover charmerende entré med trappe til 1. salen og nedgang til mindre kælder (7 m2). Fra alrum udgang til hyggelig flisebelagt terrasse. På 1. sal 3 store værelser samt mindre kontor/påklædningsværelse.

Ejendommen bærer på mange gode detajler som flotte trægulve, fuldmurede vægge i stue og køkken/alrum, filtsede vægge, hvide gipslofter, og højt til loftet. Nyere indvendige hvide fyldningsdøre.

En sjældent udbudt ejendom, som bestemt er et besøg værd, og en ejendom, der overalt står i flot og præsentabel stand.
Sagsnummer
BO17206
Ejendomstype
Villa, 1. fam.
Boligareal
170m2
Kælderareal
7m2
Grundareal
565m2
Stue/Værelser
1/4
Energimærke
C
Opført
1925
Kontantpris
kr. 3.495.000
Udbetaling
kr. 175.000
Brt./nt.
kr. 15.781/kr. 13.260*
Mdl. ejerudgifter
kr. 2.284
*Tallene er ex. ejerudgifter Ejendom vist 7940 gange

Har du spørgsmål til denne ejendom - eller vil du bestille en fremvisning, så udfyld denne formular.