Nyere flot vinkelvilla i Mogenstrup med super god beliggenhed, for enden af vejen, med have lige ud til eng og med udsigt til naturbevaringsværdigt område med lille skov.

Nyere flot vinkelvilla i Mogenstrup med super god beliggenhed, for enden af vejen, med have lige ud til eng og med udsigt til naturbevaringsværdigt område med lille skov.

Ejendommen er opført i mocca farvede mursten og med sorte betonteglsten med kinasvaj på taget.

Mogenstrup er en god og velfungerende by med egen skole, idrætshal, svømmehal og indkøbsmuligheder i Netto og Dagli Brugsen. Her er samtidig nem adgang til motorvejen ved Tappernøje samt skøn natur ved Fårebakkerne og super flot golfbane.

Ejendommen indeholder:

Entre. Stort lækkert køkken/alrum med hvide elementer, loft til kip og god spiseplads. Opholdsstue med udgang til terrassen/haven og skønt kig til markerne. Soveværelse med stor garderobe og direkte adgang til pænt forældrebadeværelse med italienske fliser, væghængt toilet, brus og kar. 2 gode store børneværelser med skabe samt ekstra kontor. Gæstebadeværelse med væghængt toilet og brus. Bryggers med skabe og plads til vaskemaskine og tørrertumbler.

Ejendommen har hvide gipslofter og gulvvarme overalt.

Herudover dobbelt carport på 44 m2 med udhus samt skøn overdækket terrasse på 15 m2.

En rigtig flot familievilla med en super god beliggenhed, hvor du kombinerer den stille børnevenlige villavej med den skønne natur i baghaven.
Sagsnummer
BO17205
Ejendomstype
Villa
Boligareal
152m2
Grundareal
969m2
Stue/Værelser
1/4
Energimærke
B
Opført
2009
Kontantpris
kr. 2.595.000
Udbetaling
kr. 130.000
Brt./nt.
kr. 11.617/kr. 9.758*
Mdl. ejerudgifter
kr. 2.851
*Tallene er ex. ejerudgifter Ejendom vist 3361 gange

Har du spørgsmål til denne ejendom - eller vil du bestille en fremvisning, så udfyld denne formular.