Super hyggeligt fritidshus som fremstår i rigtig fin og velholdt stand og er beliggende på stor grund på Vesterhave i Karrebæksminde

Skønt beliggende fritidshus på 424 m2 anpartsgrund (dobbelt grund) i særdeles velfunderet Grundejerforening Højboparken på Vesterhave i Karrebæksminde.

I fritidshuset her, som er opført i træ, mødes du af hyggelig og stemningsfuld atmosfære, som der jo skal være i et rigtigt sommerhus.

Ejendommen er siden 2014 løbende blevet moderniseret med bl.a. udskiftning af blokhusbrædder på hus og skur, nye tagrender, ny el-tavle med automatsikringer, ny varmtvandsbeholder, ny brændeovn og skorsten, udskiftning af stort vinduesparti i stue samt installeret varmepumpe m.m.

Indeholder lys stue med stort glasparti, med kig til åben himmel, køkken samt brændeovn og udgang til dejlig helt ny lukket træterrasse. Rummeligt badeværelse med brusekabine og med plads til vaskemaskine, og pænt stort soveværelse samt mellemgang med udgang til overdækket terrasse, hvor kaffen kan nydes i morgensolen.

Velanlagt have med græs og indkørsel/havegang med granitskærver og ganit sten/fliser med plads til flere biler. Herudover 9 m2 anneks med plads til overnattende gæster samt skur til redskaber m.m.

Opvarmes primært med varmepumpe luft til luft, og suppleret med brændeovn.

Få minutters gang til den dejlige strand ved Vesterhave samt Enø Strand, med blå flag status, og ikke langt til cafeer, restauranter, røgerier, fiskehandlere, vinterbadeklub med sauna m.v. Kun 500 meter til Netto med tankanlæg og Spar Købmanden.

Et super hyggeligt fritidshus som fremstår i rigtig fin og velholdt stand.

Karrebæksminde er et utrolig aktivt sommerland med Campingplads, markedsdag hver lørdag, Sct. Hans rock/musik arrangement, Havnefestival med tivoli og kendte sangere, Fiskernes kapsejlads - en folkefest med musik og sjov, Cirkus, livemusik flere steder på caféer, samt stort triatlon med 1.200 deltagere.
Bliv opdateret på www.karrebæksminde.dk.


Sagsnummer
BO17107
Ejendomstype
Fritidshus
Boligareal
44m2
Grundareal
424m2
Stue/Værelser
1/1
Opført
1969
Kontantpris
kr. 935.000
Udbetaling
kr. 50.000
Brt./nt.
kr. 4.321/kr. 3.578*
Mdl. ejerudgifter
kr. 1.011
*Tallene er ex. ejerudgifter Ejendom vist 2099 gange

Har du spørgsmål til denne ejendom - eller vil du bestille en fremvisning, så udfyld denne formular.