Arkitekttegnet landvilla

Arkitekttegnet landvilla beliggende lige uden for byskiltet.

Ejendommen er opført i filtset murværk med opmurede gavle, fortanding på facader, betontagsten, zinktagrender og vinduer med udvendig aluminiumsbeklædning. Indvendig er der hvide fyldningsdøre, hvide gipslofter, trægulve i stue og soveværelse og klinker i entre og vådrum. På 1. sal er der tæpper og loft til kip.

Indrettet med bryggers/fyrrum, entre med flot trappe til 1. sal, dejligt badeværelse med bruseniche. Stort soveværelse med skabe. Stor lys vinkelopholdsstue med pejs med indsats og i åben forbindelse med lækkert TVIS-køkken. Herfra udgang til haven. 1. salen er indrettet med stort og møblerbart repos, badevørelse med bruseniche samt 2 værelser på hver 20 m2.

Integreret muret vognport med saddeltag og med indbygget udhus. Over carport er der stort loftsrum.

Dejlig veltilplantet have med masser af lækroge og skyggefulde pladser.

Villaen fremstår meget velholdt og i virkelig god stand og meget indbydende med nyrenoverede facader. Virkelig flot tilstandsrapport med få bemærkninger.

Beliggende roligt og fredelig tæt ved kirken og kun 500 m til Lundebakkeskolen. Kun 5 km til Næstved StorCenter og med kun godt 10 minutter til motorvejstilkørsel ved Rønnede.
Sagsnummer
BO15137
Ejendomstype
Villa
Boligareal
170m2
Grundareal
948m2
Stue/Værelser
1/3
Energimærke
B
Opført
2003
Kontantpris
kr. 2.095.000
Udbetaling
kr. 105.000
Brt./nt.
kr. 9.442/kr. 7.875*
Mdl. ejerudgifter
kr. 2.255
*Tallene er ex. ejerudgifter Ejendom vist 1707 gange

Har du spørgsmål til denne ejendom - eller vil du bestille en fremvisning, så udfyld denne formular.